🔹Навчання впродовж життя – важлива складова для розвитку регіону та підготовки робітничих кадрів за короткостроковими програмами. У рамках таких програм, що проводяться в Рівненському вищому професійному училищі ресторанного сервісу і торгівлі, учасники опановують нові навички у творчій і натхненній атмосфері.
🥨У Рівненському вищому професійному училищі ресторанного сервісу і торгівлі відбулися майстер-класи, під час яких учасники створювали всесвітньо відому булочку «Сінабон» – пухку випічку з корицею та вершково-шоколадним кремом, яка стала символом американської кондитерської культури. Окрім сінабонів, в рамках навчання готували традиційну грузинську страву – хачапурі, наповнену сиром і випечену за старовинними рецептами. Також здобувачі освіти мали змогу створити витончене печиво «Мармурове» – справжній кондитерський шедевр!
📎Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі запрошує долучитися до заходів. Це чудова можливість здобути нові навички, підвищити кваліфікацію або навіть опанувати нову професію.