Керівників закладів освіти навчали, як забезпечити безпечне харчування

Керівників закладів загальної середньої освіти обласного підпорядкування навчали, як організувати систему безпечного харчування в школах. Семінар-навчання відбувся 31 січня на базі Рівненського обласного наукового ліцею-інтернату.

«Одним із завдань Обласної  програми «Дітям Рівненської області – безпечне харчування» на 2020-2022 роки є запровадження системи НАССР у харчоблоках закладів освіти. Метою семінару-навчання є підвищення знань у сфері безпечності харчування у школах», – розповіла головний спеціаліст управління освіти і науки Рівненської ОДА Тамара Балаушко.

Заступник начальника управління – начальник відділу державного контролю управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини ГУ Держпродспоживслужби в Рівненській області Анатолій Голубовський розповів про принципи системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках. Учасники семінару також  розглянули  програми-передумови системи НАССР.

Практична частина семінару пройшла у харчоблоці навчального закладу. Керівники шкіл оглянули виробничі приміщення та проаналізували систему забезпечення безпечності харчових продуктів у їдальні ліцею.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram