Фінальна конференція проєкту Міжнародної Організації Праці «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні»

   

Інклюзивний та ефективний соціальний діалог потрібен Україні як ніколи. У тісній співпраці між урядом, організацією роботодавців, закладами професійної освіти можливо розв’язати нагальні соціально-економічні проблеми на національному та місцевому рівнях.

30 травня 2024 року в  м Київ відбулася фінальна конференція  Проєкту Міжнародної Організації Праці. У роботі конференції взяв участь директор департаменту освіти і науки Петро КОРЖЕВСЬКИЙ представивши ефективну результативність впровадження місцевого партнерства зайнятості в Рівненській області – через реформування професійної освіти та створення сучасної системи перепідготовки, та підвищення кваліфікації шукачів роботи, та роботодавців, які в подальшому відповідають актуальним викликам  ринку праці.

Рівненщина розпочала співпрацю з МОП у 2018 році в рамках впровадження місцевого партнерства зайнятості. Ключовим завданням стало – допомогти молоді та людям постраждалим від війни отримати необхідні навички для працевлаштування, а роботодавцям – створювати робочі місця та отримувати кваліфікований персонал. Завдячуючи спільним зусиллям було створено  сучасний Центр технологій з ремонту автомобільного транспорту «Північ» на базі закладу професійної освіти. Синергія зусиль  з усіх партнерів Центр став багатофункціональний, ефективним, результативним.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram