Професійна освіта на шляху до реформ

15 жовтня у Рівному відбувся перший день дводенного семінару «Синергія успіху: Держава + Бізнес + Професійна освіта». Участь у семінарі взяли: Сергій Подолін — перший заступник голови ОДА, Віталій Ундір — заступник голови Рівненської обласної ради, та Петро Коржевський — директор департаменту освіти, представництво МОН. Загалом, захід зібрав представників державних структур, бізнесу та закладів професійної освіти, які обговорили питання державно-приватного партнерства, важливого для модернізації професійної освіти.

Учасники поділилися успішними прикладами співпраці бізнесу та освітніх закладів, обговорювали перспективи залучення бізнесу до освітніх процесів та шляхи підвищення інвестиційної привабливості регіонів.

Завтра, 16 жовтня, другий день семінару буде присвячений візитам до провідних закладів професійної освіти та підприємств, де учасники побачать на практиці приклади успішної співпраці між бізнесом і освітою.

Цей захід став вже четвертим у серії семінарів «Від реформи до результату: спільнота експертів з професійної освіти», організований фінською міжнародною неурядовою організацією Finn Church Aid у співпраці з Міністерством освіти і науки України.


Поширити: Поширити у Фейсбук
  Поширити у Telegram