10 вересня 2021 року за участі відповідальних працівників управління освіти і науки облдержадміністрації, управління освіти виконавчого комітету Вараської міської ради, Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області відбувся семінар щодо окремих питань організації харчування у 2021/2022 н.р. у закладах загальної середньої освіти обласного підпорядкування.
У ході заходу відбувалися виступи спікерів та дискусії, зокрема щодо впровадження нових норм споживання основних груп харчових продуктів у закладах загальної середньої освіти; відбулося спілкування у форматі запитань – відповідей.
Крім того, окремо розглянуто питання щодо організації харчування дітей з особливими дієтичними потребами, у тому числі з непереносимістю глютену та лактози.
У семінарі взяли участь представники закладів загальної середньої освіти обласного підпорядкування.