КУХАР:
- Посібник «Карвінг»
- Посібник «Кондитерський крем та оздоблення з нього»
- Посібник «Приготування страв кухонь (народів світу)»
- Посібник «Приготування салат коктейлів»
ПЕРУКАР:
- Посібник «Основи санітарії і гігієни у сфері послуг»
ШВАЧКА:
- Посібник «Технологія виготовлення чоловічих штанів»
ТРАНСПОРТНА ГАЛУЗЬ:
- «Будова автомобіля»
- «Електрообладнання тракторів»
- «Основи стропильної справи»
- «Правила дорожнього руху»
МАШИНОБУДІВНА ГАЛУЗЬ:
- «Технологія токарної обробки (2 розряд)»
- «Технологія токарної обробки (3 розряд)»
- «Технологія токарної обробки (4 розряд)»
- «Навчально-методичний комплекс з професії «Токар-фрезерувальник»
ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНА ГАЛУЗЬ:
- «Спецтехнологія «Електромонтер»
- «Електротехніка»
- «Основи радіоелектроніки»